Куп звездни бебета се очакват в края на лятото и началото на есента, които биха могли да напълнят цяла детска градина. Най-скоро се очаква да роди съпругата на Калин Сърменов – Боряна Пашева. Най-вероятно Милото ще има отново дъщеря.

След поредица от ин витро процедури 38-годишната Алекс Раева успя да сбъдне голямата си мечта и очаква бебе в края на август. Тя усилено пази кой е бащата на детето.


На 33 ще роди първото си бебе и Златка Райкова. За бащата – Благо Джизъса това ще е четвъртото дете. Той има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова и син от Есмер Омерова.

Бременна ли е Райна? (СНИМКИ)

Втора рожба очакват репортерката Деси Цонева и певицата Виктория Терзийска от „Мастило“. Деси ще има момиченце от издателя Явор Стефанов, с когото са заедно от около две години. Тя вече има един син на 9-години от Янчо Таков-младши. За Стефанов това ще е трето дете.

Мис България 2015 Марина Войкова очаква първата си рожба от банкера Давид Бонев.Радост Тодорова, която се окичи с короната „Мис България Вселена 2015“, очаква бебе от футболния национал Георги Костадинов.

Алекс Сърчаджиева срази с нова визия! (СНИМКИ)

Певицата Йоанна Драгнева е бременна от приятеля си Мирослав Димитров, който е водещ в БНТ. Тя сама съобщи новината в ефира на телевизията в предаването „Денят започва с Георги Любенов“.

Криско о приятелката му Цветелина Петрова най-накрая признаха, че чакат бебе. Това се случи в новия клип на рапъра, в който участва бъдещата майка. Във видеото тя показва бременно коремче.

Не е за вярване как изглежда вече Крисия! (СНИМКИ)

Йонислав Йотов – Тото от Скандау също очаква да стане баща. Неговата прителка – танцьорката Катрин Петринска е още в средата на първата си бременност.

Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова си направиха бебе след 7-годишна връзка. Влюбената двойка се сгоди наскоро, пише „Телеграф“.