Популярната 25-годишна моделка Матилда Танто, която се прослави в модната индустрия заедно със своята сестра - близначка Полин, отново провокира.

Двете често демонстрират дрехи на известни марки, а след това създадоха и сами собствен бранд бански. 

Затова и феновете на момичетата никога не са се учудвали на разголените им снимки, но този път поведението на моделката ги остави без дъх. На снимката, която Матилда публикува на профила си в Инстаграм, тя е сред природата, докато е под карантина.Красавицата е излязла да се разходи по дънки, скъсани на не съвсем подходящите места.
 
Ако се съди по самата фотография, Матилда явно е забравила тениската си вкъщи, а прозрачното бельо по никакъв начин не прикрива гърдите й. 

Феновете не пропускат да зебележат това и коментарите са повече от възторжени. Те не пестят похвалите си и се надпреварват да обсипват красавицата с комплименти. Матилда и Полин Танто са моделки от Франция с френско - персийски корени. Двете вече са привлекли с външността си над 8 милиона души и често радват феновете си с разголени снимки, без да се стесняват да се разголят напълно пред камерите. Моделките пътешестват из целия свят заради участията си във фотосесии, но сега са решили да си вземат почивка, връщайки се в къщата на родителите си. 

Превод БЛИЦ