Скандалната моделка Моника Валериева заряза провокативния имидж с късите поли и дълбоки деколтета. Вместо това брюнетката намери нов начин да привлича вниманието и то не по най-желания начин—забули се. Валериева очевидно е прекарала твърде много време в Дубай, където развива собствен бизнес. Брюнетката се появи, забулена с шал, както правят жените от Изтока.
Мнозина се зачудиха дали Моника не е възприела техните културни порядки, покрай ново религиозно увлечение. Но засега брюнетката не е коментирала слуховете за сменена вяра, които от година–две усилено витаят около нея, пише „Телеграф”.Иначе Валериева се похвали, че именно в Дубай е стартирала изключително успешен бизнес–с продажба на изкуствени мигли. И тъй като дамите там изрично трябва да ходят забулени, за тях естествено от голямо значение е възможността да покажат веждите и миглите си.

Междувременно, с новия си фотос Моника успя за пореден път да привлече и мъжкото внимание. Един от най-известните фитнес инструктори–Стоян Дудов, коментира, че тя е още по-предизвикателна с шал на главата.