Провокативно и 100% откровено интервю с Габриела Христова – модел и миналогодишна претендентка за титлата Мис Плеймейт 2019. Сексапилната красавица е родена в Пловдив, но живее и работи във Виена.

От две седмици Габи качва специални видеа за най-верните си фенове в Интернет платформата only fans. Днес тя се осмели да отговори на въпроси, които сигурно много от вас се питат: защо и как го прави, какво мислят хората около нея за заниманията ѝ и каква е тя отвътре. Всичко това, а и още много предстои да разберем от самата Габриела Христова – истинска и неподправена.

- Здравей, Габи. Знаем те като пловдивчанката, която участва в конкурса „Мис Плеймейт 2019“. В последно време виждаме, че заливаш социалните мрежи с много провокативни снимки. Защо го правиш?

–  Че кой не го прави вече!? Провокативни снимки!? Всъщност имате предвид разголени, нали така!? Вече всички социални мрежи предлагат чиста голота. Дали ще си разголиш душата, мислите, таланта, или тялото – според мен е еднакво. Тези, които правят първите три неща, обикновено се смятат за по-добри от тези, които разголват само тялото си. Според мен обаче в някои случаи това е в пъти по-опасно и кара някои умове да действат неадекватно, както и да мислят нерационално. Сега поне имаме възможност по време на карантината да наблюдаваме този феномен на бълване на всякакви изповеди, мнения, кои от кои по-опасни, по-глупави и подвеждащи по- уязвимите.

Четете на show.blitz.bg уникалната изповед на плеймейтката, която печели парите си чрез събличане в специална секс платформа.