Всеки бранш си има своите тайни за успеха и ресторантите и кафенетата не правят изключение. Оказва се, че има много начини неусетно да накарате клиента да си поръча повече ястия.

Както и че всички допълнителни почерпки и комплименти от готвача са всъщност поредния трик да ви задържат в ресторанта и да ви подтикнат да поръчате.

След дълго обсъждане със сервитьори, бармани и собственици на ресторанти, от Bright Side разкриват какво се крие „за кулисите“ на ресторантьорския бизнес.

Шансът да не сте попадали в ресторант, където прилагат тези хитри номерца, е почти нулев, където и по света да се намирате.

Вижте отвътре тънкостите, с които заведенията ни карат да бръкнем по-дълбоко в джоба си - на pochivka.blitz.bg!