Есента и зимата са един от периодите, в които най-много българи се отправят към топли страни, за да си върнат спомена за слънцето. Напоследък райският остров Бали е все по-притегателен за нашите сънародници. 

Дори и да попаднете там, е хубаво да имате някой, който да ви разкрие истинските тайни на острова. Това, което никой няма да ви разкаже в туристическите брошури. 

Например - как да се спасите от боа, кои са най-невероятните майстори на дървени фигури, къде може да пиете от прочутото кафе Копи Лувак. Или пък как да усетите ритъма на душата си, ако участвате в ритуал на монаси, величаещ силата на водата. 

План за бягство през зимата: Три приказни острова, където да се насладите на слънцето

Ето какво разказва българка, успяла да разбере поне малко защо местните хора твърдят, че островът всъщност е жив, дишащ и скачиш ли се с него, ще искаш да се връщаш отново и отново...

“Знаеш ли как можеш да се спасиш, ако в джунглата те подгони боа?! Тичаш с все сили, а започне ли да те настига, лягаш по корем и се притискаш колкото сила имаш към земята. Така, дори и да се опитва, няма да може да те повдигне и да те глътне. Най-много да те ухапе”.

Какви са тайните на остров Бали, четете на pochivka.blitz.bg.