В първия за сезона ефир предаването "Преди обед“ представи новите попълнения в екипа си и техните рубрики. Сред тях е емблематичното телевизионно лице Радина Червенова, която освен всичко друго е и "Мис Телевизионен чар 1998“, както и прототип на 8-метровата статуя на Св. София в центъра на столицата, пише plovdiv24.bg.

Последната новинарска емисия, която Радина води на "Сан Стефано“, е на 3 юни 2018 г. Днес тя стана част от "Преди обед“ с думите "Прекрасни сте! Винаги съм ви гледала с удоволствие.

Благодаря за посрещането! Винаги се притеснявам преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се пестя емоционално и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои грешки в ефир“ – сподели Радина Червенова.

На въпроса дали са верни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров, Радина отговори така: "Това е минало, вчерашна новина. Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря Анастасия. За човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В семейството има щастлива новина“.

В този момент в студиото на "Преди обед“ влязоха двете дъщери на Радина – Десислава Николчев и Анастасия Каменарова, която разказа за бъдещия си съпруг. "Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-ти клас.

Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми Коко Каменаров за годежа, той се разплака. Беше толкова мил“ – сподели Анастасия.