Моделката и бивша приятелка на рапъра Тимати Алена Шишкова реагира на раздялата му с модела Анастасия Решетова. Тя сподели публикация на страницата си в Instagram.

Момичето публикува видео, в което се разхожда на музикален фон по крайбрежието в Москва. Тя е с дълго палто, бели панталони, поло и очила. 

„Знам, че очаквате коментар от мен, но това е само реклама за палто“, подписа Шишкова и отбеляза марката. За 18 часа публикацията е събрала повече от половин милион гледания.

„Една отмъстена жена повече“, „Какво удоволствие, обзалагам се, че е отворила шампанското“, пишат абонатите в коментарите. 

Някои от тях разсъждаваха върху ефекта на бумеранга: „Альонушка! Бумерангът си свърши работата за вас"," Сега е ред на Решетката, бумеранга ","Индикатор, че ефектът на бумеранга наистина съществува ", подчертаха те.

Имаше и такива, които обмисляха причините за раздялата с Тимати. 

„И Настя, и Алена допуснаха една и съща грешка - родиха дете на Юнусов. За него това очевидно е точката на безвъзвратност. За следващото момиче на Тимати е важно да разбере: ако искате да живеете с него, не му раждайте дете“, написа потребителят, чийто коментар получи повече от хиляда харесвания.

Фактът, че Анастасия Решетова се раздели с рапъра Тимати стана известен по-рано на 11 септември. 

„Вече не сме едно цяло, не сме съпруг и съпруга, не живеем заедно“, каза Анастасия.

Тимати и 1-вата подгласничка на мис Русия 2014 Анастасия Решетова имат връзка от 2015 година. Момичето участва във видеоклиповете му „Keys to Paradise“ и „Zero“. През октомври 2019 г. двойката се сдоби със сина си Ратмир.

Алена Шишкова стана популярен блогър, след като преди няколко години започна романтична връзка с Тимур Юнусов (действащ под псевдонима Тимати). През 2014 г.  се роди дъщеря им Алиса. След като двойката се раздели, славата на Шишкова се увеличи.