Новият секссимвол Наум Шопов-младши е всестранно развита личност, пише ШОУ. След като бележи главоломен успех като актьор в хитовия сериал „Откраднат живот“, наскоро завърши медицина, сега е решил да се пробва и като пилот на хеликоптер. Обожаваният от жените мачо се захванал с новото си хоби наскоро, но му било толкова интересно, че използвал всяка свободна минута да полети над земята. На този етап желанието му да пилотира е единствено за забавление, но надобрял с уроците и вече се шегувал, че има още една професия, с която може да се издържа.
 

Талантливият Наум има актьорска закалка в своя прочут род. И макар да не предава традицията, участвайки с главна роля в „Откраднат живот“, той има друго виждане за живота и професията си.

Преди година той завърши медицина семестриално. Тогава той написа в социалните мрежи: „Вече съм лекар стажант“. За да стигне до реалната диплома по медицина обаче, Наум Шопов-младши трябва да мине през още тежки държавни изпити. Неведнъж е споделял, че мечтае след това да специализира хирургия и ако трябва да бъде по-конкретен – пластична хирургия. Дори в свободното си време между снимките на сериала и тежките изпити в Медицинска академия той ходи при доктор Енчев, който му показва тънкостите на занаята.

Шопов-младши е категоричен, че не планира да става актьор. Може би затова не позволява камерите да пречат на заветната му цел и въпреки тежките снимачни дни е успявал да учи и взима повечето си изпити с отлични оценки. А все по-големият му опит в лекарската професия помага за достоверността на образа на доктор Тасев.

Приятелката му Теа Минкова също учи в Медицинския факултет към Софийския университет и тази година й предстои да се дипломира. В учебното заведение се запознават и пламва любовта им. Вече 6 години са неразделни, живеят заедно, но все още нямат планове за брак и семейство.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!