Комплексите на фолк фурията Алисия нямат край и звездата е способна да си причини всички видове интервенционни гаври в името на безупречната фигура, пише hotarena.net
Очевидно е, че Ася изпитва недоволство от външния си вид и всячески се опитва да върви против природата си и да преправя всичко, което й се стори несъвършено. За нея корекциите са нещо като ежегодния ремонт на дома при обикновените хора. Често пъти това си е изкривяване и форма на маниакалност, която може да доведе до сериозни и необратими последствия.
 

 Най-новата й хрумка е да малтретира тялото си като си махне плаващите ребра, за да се сдобие с още по-тънка талия, която и без това си е достатъчно тънка. Спекулации сочеха, че Глория е примата на тази процедура във фолк средите.

Интервенцията се състои в махането на последната двойка ребра, която е прикрепена към гръдната кост, но краищата им завършват сляпо в предната коремна стена. Те се наричат още „лъжливи“ ребра и само по себе си махането им не е опасно, но пък ако не е трябвало да ги има, нямаше да сме създадени по този модел.
 
Ефектът от премахването наистина изглежда естетически добре, но често пъти води до желанието да бъдат премахнати още ребра, което пък не вещае нищо хубаво.
 
За Алисия това не е първата корекция, на която се подлага. Именно оттам идват притесненията, че изпълнителката от Вакарел е развила мания. Силиконови импланти, инжекции и филъри, изпилен носен хрущял, хиалурон и какви ли още не изтезания си беше причинила до този момент, но недоволството й не спира до тях.Какво ли още ще й хрумне за ремонт.