Футболистът Благой Георгиев опроверга доста от слуховете, че приятелката му Христина го е зарязала след изказването на фолк певицата Емануела, че двамата са излизали на вечеря. В предаването "Горещо" тази събота Благо споделя, че двамата са заедно вече четири години и че приятелката му Христина не вярва на подобни изказвания, но въпреки това цялата история не й е била приятна.
Той разказва как са се запознали двамата, дори споделя, че много иска дете, но за всяко нещо идва подходящото време.

Може би най-вярващият сред футболистите признава, че е превърнал една от стаите в жилището си в нещо като параклис, където се моли всяка сутрин и вечер. Благой споделя, че е много благодарен на родителите си за лишенията, на които са се подлагали, за да може той да стане това, което е в момента. Той признава, че действително е притежавал частен самолет, но наскоро го е продал. Благо говори и за отношенията си с поп фолк дивата Анелия.

От предаването разкриват, че разговорът с Благой Георгиев е бил заснет предварително заради специфичното състояние на водещата Венета Райкова и ангажиментите й към „Малката сестра”. Интервюто с него е снимано дни преди излъчването на скандалния материал, в който Златка Райкова обяви, че Валери Божинов я е поканил на среща и нарече съпругата му Алисия „евтина проститутка”.

Запознат с това какъв материал предстои да бъде излъчен в предаването следващата събота, минути преди записа на интервюто от студиото на „Горещо” Благой Георгиев се обажда по телефона на Валери Божинов и го предупреждава какво е казала Златка Райкова за него и за Алисия като му предлага да направи опровержение или да се възползва от правото си на отговор. Нито Валери, нито Алисия са се възползвали от това право до момента. 

Тази събота в предаването дебютира и Мария Цветкова, която свали от трона на Miss Playmate Златка Райкова. Мария признава, че познава и двамата братя Маргини, но не е била гадже с нито един от тях и този слух й е създал много проблеми с настоящия й приятел, с който са заедно повече от седем месеца. „Аз наистина смятам, че заслужавам тази титла!” – заявява новата плеймейтка и отрича това, че са най-добри приятелки със Зара - гаджето на Христо Сираков, който е в много близки отношения с организаторите на конкурса - да е повлияло на победата й. Miss Playmate споделя, че иска да се занимава с политика и смята, че ще се справи със задълженията на министър на външните работи, а голите й снимки няма да станат пречка за политическата й кариера. /БЛИЦ