Цели 10 години се мъчеше да направи дете на приятелката си Даниела известният тв водещ Ники Кънчев. Дамата на сърцето му все не успяваше да стане майка заради сложни медицински проблеми. Мълви се, че тя е правила аборти и неколкократно се е подлагала на процедури за оплождане ин витро. Едва тази година усилията й дали резултат и организмът не е отхвърлил плода. Даниела роди близначки в края на миналата седмица. Но бебетата се появили на бял свят много по-рано, пише в. "Уикенд".
Близначките са се родили едва в началото на 7-ия месец. Едно от децата тежи само 900 грама и веднага е поставено в кувьоз. Все още няма никаква официална информация как е бебето, но медиците са категорични, че всичко ще бъде наред и до десетина дни малката ще диша самостоятелно. Въпреки това Ники е много напрегнат и притеснен. Имената на децата са Петрослава и Мирослава. "Не е време за честитки още. Когато му дойде времето, ще съобщим. Нека в такъв момент не бъда притискан", заяви водещият на "Стани богат".
Приятелката на шоумена е рекламна специалистка. Даниела е с 14 години по-млада от него и е най-големият му съветник. Тя му казва какви костюми да облича и с какви връзки да ги комбинира. "Мнението й е закон за мен", признава Ники Кънчев. /БЛИЦ