Атрактивната Емануела отпразнува своя рожден ден на 8 ноември. Хитовата изпълнителка на Ара мюзик за пръв път в живота си организира парти по случая. „Досега винаги съм чествала този ден в много тесен семеен кръг вкъщи, но тази година реших да поканя приятели и колеги и да го отбележим подобаващо”, разказва Емануела.
Красивата дама избрала празника й да се състои в култовото заведение Sin City- фолк клуб „Help”, но след като имало неточност със запазените места, чаровница решила да премести купона. Специална лимузина дошла да вземе певицата и нейните гости, за да достигнат до новата си цел- фолк клуб „Версай”. Там празненството се „разразило” с пълна сила и рожденичката и нейните гости купонясвали до зори.
Специално да уважат колоритната изпълнителка на хита „На повикване” бяха дошли колегите й Джордан, Джина Стоева, Ивена и Азис. Също така почетен гост на събитието бил и хитовият текстописец Росен Димитров, който е един от най-близките й приятели. Продуцентът й от Ара мюзик Виктор Касъмов и съпругата му също присъствали на партито.
Емануела била със секси, дизайнерска, синя рокля, с гол гръб, която й стои чудесно и допълва невероятните й изумрудени очи. Сред подаръците имало уникални бутикови бижута, които тя обеща да снима в следващ видеоклип, парфюми и екскурзия за 3 дни до остров Крит.
“Много съм доволна, изкарах си супер! Но сега се залавям с усилена подготовка за представянето ми на 5-тата годишнина на Фен ТВ! Искам да се представя повече от добре и съм сигурна, че ще се получи уникално шоу”, сподели Емануела. /БЛИЦ