Самопродуциращата се фолк изпълнителка Емилия може да е спокойна за кариерата си докато парите на мъжа й Жорж Башур я подпират здраво зад гърба. 

Певицата, която напусна „Пайнер“, е една от малкото самостоятелни в бранша, позволяваща си да издаде нов албум, с който да удари по конкуренцията от димитровградската музикална компания.

Звездата качи в социалните мрежи видео, в което се похвали, че чакането на феновете ще свърши, защото съвсем скоро ще издаде нов албум.

Не се знае колко от песните вътре ще са нови, но е ясно, че издаването на албум е непосилна инвестиция за самостоятелен изпълните, без помощта на спонсор или богат съпруг, пише Lifeonline.bg.

По-любопитното е че за пръв път в музикалната история у нас, продукт ще се разпространява не на отживелите компакт дискове, а на флаш памет в mp3 формат.

Все пак, заради класиците, компилацията от хитове ще може да се намери и на диск - колекция два броя.

След последната си песен с Фики "На всичките в устата", фолк певицата с драматично минало е доста обрана откъм снимки от личния си живот. Това навежда на мисълта, че тя нарочно пази личното си пространство, а това е новост от нейна страна.

Промяната може би се дължи на поредицата лични драми, които се струпаха над русата й главица през последните няколко години, и тя вече е осъзнала, че е по-добре да не е толкова често на „хората в устата“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

очаквайте “АКУЛА” #newalbum #newcd

Публикация, споделена от E M I L I A (@emilia.online) на