Емилия се радва на чисто нов мерцедес CLS, модел 2018 г. Блондинката бе засечена след участие в Студентски град, където лъскавото возило за 200 000 лева гордо изпъкваше на фона на таралясниците на студентите, пише "Уикенд".

След купона певицата се метна в новото возило, подарък от съпруга ѝ Жорж Башур. Германският звяр разполага с всички екстри, като базовата му цена започва от 160 000 лева. За допълнителните глезотии, които сириецът добавил към модела, хвръкнали още 40 бона. Колата разполага с 335 „коня” под капака, салон от естествена кожа, пулт за безжично зареждане на телефон, масажиращи седалки и още куп други екстри. Емилия много се зарадвала на четириколесното бижу, но отказала да седне зад волана от ужас след зверската катастрофа, която преживя през май. 

Както БЛИЦ съобщи, трагичният инцидент се разигра на магистрала „Тракия”. Докато певицата и Жорж се возеха на задната седалка, шофьорът – 19-годишият син на баровеца Феди, изгуби контрол над джипа и предизвика тежка катастрофа. След мелето младежът изкара 3 дни в битката за живота си, но за съжаление я изгуби и почина.  

Затова сега Емилия предпочита да повери живота си в ръцете на професионалист и вече ходи по кръчмарски участия с личен шофьор. Мъжът, който разхожда фолк дивата, е инструктиран да не вдига повече от 100 км/ч. Заръката се спазва безпрекословно - от Студентски град до баровския дом на семейството мерцедесът поддържаше твърдо 80 км/ч. 

„Няма за къде да бързаме, заради това съм наредила да се спазват ограниченията. Все още е много пресен споменът от трагедията и постоянно се страхувам да не катастрофираме. Докато пътувам, а го правя всеки ден, колкото и да се опитвам да не мисля за това, в главата ми постоянно се въртят ужасяващи картини, в които участвам”, коментира бившата жена на Коко Динев.