Лили Иванова краси дома си всеки месец с цветя за поне 9000 лева. Това издават близки на примата, цитирани от в.„Телеграф“.

Певицата се била разбрала с фирма за цветя в много луксозни опаковки да има огромни количества от скъпите им букети всеки ден в дома си.

Подбор
След консултации Лили Иванова лично дала инструкции на бутика за цветя какви китки да й изпращат. Съобразила ги с това да не й предизвикват алергии и да не я задушават, но в същото време да са от любимите й бели. Примата на примите от десетилетия обожава именно всякакви бели цветя, като предпочита кали, рози и гербери.

Полски цветя, като дребни маргаритки и лайкучка, обаче не държи често у дома си. Обича китките около нея да са луксозни, сякаш всеки ден е на сватба или пък чества голям юбилей. Срещу тези цветя у дома си Иванова се наела да прави реклама на фирмата.

2015
Тези дни Лили Иванова си пусна снимка с хусарска униформа, която фотографът Костадин Кръстев - Коко й направи през 2015 г. Тя е черно-бяла и въпреки че е нова, навява размисли и спомени за ретро шик.

Покрай издаването на двойния си концертен албум със записи от миналата година в НДК Лили си пуска само снимки от последните години. Преди това тя прескачаше с фотоси през 60-те и 70-те години, като навяваше носталгия на живелите и слушалите я в този период. След това прескочи няколко десетилетия и попадна в нашия век, предимно в 2010 година.

Звездата иска да изненада почитателите и завистниците си, като пусне дигитален албум с фотоси от всички епохи на творчеството си и с някои лични снимки. Проектът се готвеше за края на тази година, но най-вероятно ще излезе догодина, казват запознати.