Една от най-известните любовни двойки в кулоарите на bTV определено бе тази на шефът на новините Венелин Петков и журналистката Гена Трайкова. 

Двамата имаха дългогодишна връзка, която обаче изненадващо приключи доста отдавна. Самият Петков така и не пожела да има дете от Трайкова. Навремето дори се носеха слухове, че я е принудил да направи аборт, тъй като едно бебе щяло да попречи на кариерата му в телевизията. Тогава Венелин изобщо не се виждал като баща и имал други планове за бъдещето си.

Съвсем изненадващо, но днес разделилата се двойка се събра. Но не в интимно отношение, а в професионален план.

Двамата лъснаха заедно на екран, за да водят предаването „Новините на годината“, в което коментираха най-важните събития, станали у нас през 2018 година.


Изненадващо Гена Трайкова бе облечена с ръка и доста предизвикателна червена рокля. Преди време колегата й Антон Хекимян показа шокираща нейна снимка, на която Гена изглеждаше ужасно запусната и занемарена, но днес в компанията на бившия й тя се беше издокарала.

Дали има шансове двамата да се съберат не само на екрана, но и в реалния живот не се знае, но техни колеги твърдят, че такова нещо е напълно невъзможно.