Продуцентът и водещ на предаването "Фермата" Андрей Арнаудов е бил приет в спешното на столична многопрофилна болница. Както БЛИЦ писа тв половинката на Иван Христов е докаран в лечебното заведение с травма на крака, която от изражението на лицето му не е била никак лека.

От епизода, излъчен тази вечер става ясно, че Андрей е пострадал, след като се е изправил в дуел срещу Иван. Това е било решението на продукцията, тъй като преди всеки официален дуел за участниците, съоръженията се изпробват. За целта двамата водещи днес бяха облечени в удобно спортно облекло.


"Този път решихме ние с Андрей да се изправим в дуел един срещу друг е люта битка", обяви Иван.

В същото време се оказа, че водещ е сценаристът на продукцията - Мирон Крумов.В ролята на тестери двамата трябваше да преминат по трасето, по което по-късно е предназначено за Сами и Тихомир. То включваше минаване през тунел, ходене по греда за баланс, ходене по люлееща се греда, преминаване по въжена мрежа, рязане на греда и връщане обратно.

Пръв по трасето премина Иван.След това дойде редът и на Андрей. Той изпитваше най-големи затруднения при слизането от мрежата. При последната обиколка дори кракът му се оплете и направи шпагат.

Макар че той започна леко да куца, веднага след като приключи неговата част, по нищо не пролича, че се е наранил сериозно.

Дали наистина това нараняване е причината да бъде приет в болница, или нещо по-сериозно е станало, което е убягнало на камерите, засега не е ясно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!