Букет с охлюви получи за 8 март Лили Иванова. Примата на родната естрада се похвали с прекрасни подаръци за празника си, пише "Телеграф".

„На всички жени–честит празник! Благодаря за прекрасните подаръци и цветя”, пише Вечната Амбър на родната музика. И поздрави сърдечни всичките си почитатели в социалните мрежи.

В една от оригиналните кошници, освен зюмбюли и други различни видове цветя, имаше и два охлюва. Другият й букет е по-стандартен–само от бели пролетни цветя.

Сред останалите изненади имаше и бяла орхидея в саксия, както и чантичка с кристали „Сваровски”, а също и кученце, облечено в булчинска рокля. Очарователната играчка вече краси масата в трапезарията на певицата.

Примата на фолка – Глория, също получи подаръци от фенове за деня на жената. Сред тях е верижка с висяща корона, а другият е и гривна за ръка с камъни „Сваровски” и между тях златен ключ сол. Както и кутия бонбони и шампанско в комплект с първия подарък.

Сладки изкушения получи и певицата Емануела – бели рози и червени сърчица. Тита се похвали с розова роза, а Есил Дюран – с оригинално аранжирана кутия с цветя.