Сълзи в "Маскираният певец" 2. Невена Цонева, която се криеше зад образа на Булката, е преживяла голяма трагедия, докато е участвапа в риалитито. 

Красивата певица е погребала баща си, а часове след това е излязла на сцената на "Маскираният певец". Това разкри продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. 

К-19 уби бащата на Невена Цонева, а на нея й се наложи да... СНИМКА

 


"Искам да благодаря на Маестрото и на Слави, че се съгласиха да поканя това момиче тук", поде той. 

"Ще ви върна един месец назад. Тогава имаше страхотно изпълнение на Булката, то се случи няколко часа, след като тя погреба баща си", заяви той.

"Тя имаше всички основания да не дойде. Тя обаче беше тук и пя страхотно. Когато чуете, че някой казва, че няма шоубизнес в тази държава, не му вярвате", добави Халваджиян.


"Съжалявам, трябваше да го кажа, знам колко тежко ти беше в този момент, благодаря, че го преодоля. Излязох в памет на баща ти", заяви Халваджиян.

Булката се класира на почетното второ място. Трета остана Хищницата, зад чиито образ бе победителката от Х фактор Християна Лоизу. Победител във формата е Баба Яга, под чиято маска бе Боби Турбото. 

БЛИЦ припомня, че бащата на Невена - Цветан Цонев, познат сред колеги и приятели като Цъфа, почина на 6 ноември от коронавирус.