Преслава РАЗТРЕСЕ ДИНИ След като в последните 2 години Преслава даваше вид на почти анорексична, най-накрая това лято чалгаджийка номер 1 успя да върне малко килограми - и то на правилните места. Е, циците й не са огромни като преди, но поне се виждат идеално. Порадвайте им се, пише "България днес".

Пляс-пляс, МОНИКА! Сочното дупе на Моника Валериева иска да бъде напляскано. Плеймейтката дори е отбелязала с кал местата, на които то трябва да бъде шляпнато.
 

НИКОЛЕТА по нищо Николета обича вниманието. Бившата на Божинов прави какви ли не работи, за да е в устите на хората. Дори си пуска снимки от плажа, както майка й я е родила.
 

Сочна докторка на име Неделя Д-р Неделя Щонова може да не е известна като Любо Нейков в ефира на Би Ти Ви, но определено е секси. А когато през август си пусна снимка по бански и дюли, разби конкуренцията.
 

Камелия НАТОЧИ ДУПАРАТА В истински хит се превърна задникът на Камелия, който тя пусна преди дни в интернет и се заигра с песента на Гери-Никол, в която тя пее "Кой ще бара яката дупара?!".
 
Бременната Галена ПРЪСКА СЕКС Галена с лекота разбива мита, че бременните не са секси. Застанала в изкусителна поза у дома, тя не се спира пред нищо, за да покаже колко е изкусителна.
 

Антония С ГОЛЕМИТЕ Антония Петрова за пореден път тази година увеличи бюста си, циците й вече излизат извън контрол.
 

ПОЛЕГНАЛА е Мария Годините минават, а миньончето Мария продължава да е секси по фотосесии. За щастие вече се съблича по-често...
 

ЧРД по ЗЪРНА Джулиана Гани отпразнува рожден ден и събра подаръци, но накрая сама подари гледка на гостите си - бюстието й едва не падна и зърната й ясно изскочиха за радост на всички.
 

Ася е ХИТЪТ на сезона Безспорно 2016-а принадлежи на Ася Капчикова. След като изрита Криско, тя разцъфна още повече и се пусна дибидюс гола за невероятна фотосесия на плажа.
 

Учителко ЛЮБИМА... Фантазии не само на момчетата в школото, но и на техните бащи докарва секси учителката Силвия Зубева, която тази година заложи на прилепнала бяла рокля.
 

Русата ПОДЛУДЯВА Русата Златка рядко пуска полуголи снимки, но щом го направи, мъжете са във възторг. Плеймейтката определено има какво да покаже. Сочните и апетитни гърди могат да подлудят всеки.
 

Ето я нашата ПАМЕЛА Моделката Ралица Иванова обича да се пече на плажа дибидюс. Сравняваната с Памела Андерсън блондинка има завиден бюст, с който много се гордее и го вее навсякъде
 

Кучкова КРИЕ КОТЕ Елена Кучкова само по парфюм! Плеймейтката позира чисто гола, като е прикрила "котето си" с само с нея.