Фолк дивата Преслава изживя голям шок по време на почивката си в Тайланд. 

За куриозната случка разказа сама тя в социалната мрежа. От думите на красавицата става ясно, че е била подгонена от варан.

Преслава се съблече и изчерви мрежата СНИМКИ 18+

За близката си среща с гущера Преслава разкри с клипче в личния си профил в Instagram.

Тя сподели видеото, на което се вижда как влечугото се отдалечава, а под него певицата написа:

“Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен.

И добре, че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му.P.S Страх лозе пази!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ШОК Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. И добре , че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му. P.S Страх лозе пази! ️ #preslava #shock #attention #danger #varan #varanus #thailand #kohsamui #island #banyantree # #

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на