Да изберем обзавеждане по интернет, без да се налага посещение на магазин, е лесно, бързо, удобно и за това – все по-предпочитано. А когато най-необходимата техника  за дома е събрана на едно място, поръчката става само с един клик - ehype.bg.

Невероятно богатия избор на стоки

Прави онлайн магазина предпочитано място за пазаруване . В ehype.bg се предлага голямо разнообразие от бяла и черна техника, климатици, кухненско обзавеждане и уреди за вграждане, компютри, лаптопи, градинско обзавеждане, уреди за спорт, хоби и свободно време. Стоките са нови, от утвърдени марки и производители, с 24-месечна гаранция и сервизно обслужване, осигурено само в оторизирани сервизи.

Пазаруване нон стоп!

Онлайн магазинът е на разположение по всяко време – 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Така имаме достатъчно време да разгледаме всички продукти и да направим спокоен и избор от комфорта на мекия диван.

Лесно сравняване на цени, промоции и технически характеристики

Всеки продукт в магазина е представен с подробна информация, така може да разгледаме техническите параметри и да преценим кое е най-подходящото за
конкретния случай. И ако се колебаем какъв точно климатик да изберем според вида и размера на жилището, можем да сравним цените и техническите характеристики само с няколко кликвания, без да се налага посещение на множество магазини или досадно ровене в интернет.

Удобна доставка и избор на начин на плащане

Клиентът избира начина на доставка - „до врата“, на посочен адрес или в офис на куриерска фирма.

Начинът на плащане също е по избор – с наложен платеж, при получаване на стоката, с банков превод или на разсрочено плащане. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук