Шеф Силвена Роу хвърли голяма бомба за себе си точно в момент, в който никой не очакваше, че ще я види отново в ефир след края на "Мастършеф".

Атрактивната блондинка отвърна подобаващо на периода, в който не е на екран - с новината, че догодина ще стартира свое собствено предаване.

"Ще бъде изцяло кулинарно, с елементи на лайфстайл, ще бъде нещо като Силвена и приятели. Започваме през февруари догодина", обясни тя, като не пожела да разкрие вече избраното име на проекта“.

Както преди няколко месеца стана ясно - кулинарката е била канена и от Маги Халваджиян като ко водеща на Димитър Рачков, но сега, със своето собствено предаване, със сигурност ще се опита да бъде люта конкуренция на "Кошмари в кухнята", например..

Да не забравяме, че наскоро Силвена Роу издаде и нова книга, озаглавена "Моята кухня", която събира в себе си общо 142 здравословни рецепти. "Книгата представя моето отношение, моята отдаденост към България. Исках да направя една книга, която да е завет, наследство, нашите млади генерации да се учат как да готвят вкусно и здравословно, защото ако готвиш здравословно, ти имаш и здравословен манталитет".

Преди началото на шоуто си Роу ще се посвети на още един проект - специално меню, изготвено от нея за един от най-луксозните курорти на Малдивите, посветено на "хора, които се грижат за това с какво се хранят".