В навечерието на обявяване на приза „Най-желан ерген на годината“ се оказва, че едни от най-желаните мъже у нас са бивши гаджета на най-актуалните ни попфолк диви, пише "Телеграф".
В категорията "Бизнес“ титлата си оспорват Димитър Динев, от когото Емануела роди син, и бившата изгора на Преслава – Георги Станоев – Бирмата. Те са желана хапки от роднитезлатотърсачки и то не заради „хубавите им очи“, а по-скоро за солидните банкови сметки, на които идвамата се радват в наследство от заможните си татковци. 

В спорта положението е не по-малко вълнуващо. Там най-отявлените чалга гаджета са Светлозар Савов Зарко, който дълги години топлеше леглото на певицата Деси. Ники Михайлов също се нарежда в тази категория, макар че в момента има сериозна връзка с Николета Лозанова. В категория Политика влиза Мартин Иванов – Данона, нашумял с връзката си с Анелия.

В списъка попадат и нови перспективни ергени. Рап звездата Павел Николов, гадже на Михаела Филева. Младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов. Футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Мирянов. В надпреварата влиза и фолк певецът Илиян, който се разведе скоро. Фики и Миро отпаднаха от играта, защото вече са обвързани. Миро е женен, а Фикивдига сватба през септември.