Певицата Наташа Корольова реши да се намеси в "голия скандал" между колежката си Светлана Лобода и известна американска бюти блогърка. Королева опита да повтори позата от кадъра, който преди дни пусна на страницата си в социалните мрежи Светлана Лобода. 

"Днес сутринта така ме впечатли поста на Света. На моите 46 години леко психясах, спомняйки си цирковото си минало, оказа се, че всичко е скандал", пише Наташа Корольова. "Голият скандал" се разразил, след като последователи на Светлана Лобода разкрили, че тя е публикувала на своя инстаграм профил крадена снимка, без да каже, че на фотографията е друг човек. На нея тя е застанала в йога поза. Преди да бъде разкрита, певицата благосклонно приемала поздравленията на феновете си и техните хвалебствия, без да си признае къде и с кого е направена снимката.Оказало се, че Лобода си присвоила фотографията без разрешението на автора от Инстаграм страницата на увличащата се по йога американска блогърка Nude Yoga Girl, която има над 900 хиляди последователи. Възмутена, блогърката написала жалба до техническия персонал на Инстаграм и помолила снимката да бъде свалена от чуждия профил.Младото момиче било обидено и от това, че снимката й била редактирана и с фотошоп.


Светлана Лобода

В свое оправдание певицата Лобода изтъкнала, че никъде не била казвала за тази снимка, че е тя. И все пак, преди да бъде разкрита, тя изтривала от профила си всички коментари, че фотографията е на друг човек. 

И точно към тази история решила да добави своето мнение Наташа Корольова. Тя призовала участничките в скандала да не се карат. 

"Вие сте богини, вие сте прекрасни и светът е прекрасен. Удивлявайте света, творете, стимулирайте, възбуждайте", пише тя.