Бивша приятелка на херцогинята на Съсекс разкри в какъв гаден човек се е превърнала Меган Маркъл след сватбата си с принц Хари. По думите ѝ, бившата актриса е станала "манипулативна" след своето задомяване в британския кралски двор.

Лизи Кънди засипа с критики Маркъл по време на интервю, излъчено в ефира на "60 минути Австралия". 

Шокираща и неочаквана новина за Меган Маркъл

Водещата на предаването каза, че в миналото е била добра приятелка с Меган, но после допълни, че "е видяла и другата ѝ страна", след като актрисата стана част от британското кралско семейство през 2018 година.  

Кънди, която бе обвинена в миналото в това, че е "захвърлена приятелка" на херцогинята, разказа надлъж и нашир за приятелството си с Меган преди актрисата да се "промени'. "Дори не знаех, че е известна, когато се запознах с нея. Стори ми се много забавен човек.

Тя бе много приятелски настроена, искаше да помогне на всички, като си правеше с хората селфита и снимки - искаше да се усмихва. Също обичаше да си пийва", разказа Лизи. 

Принц Хари и Меган Маркъл ще заведат Арчи на едно много тъжно място

Бившата приятелка също заяви, че Меган "си е търсила по-така мъж", както и че обича Англия.   

"Тя винаги е искала да има мъж, искаше мъжът ѝ да е известен, но и в най-дивите си сънища аз не съм предполагала, че тя в крайна сметка ще се омъжи за принц Хари. Мисля, че Меган се е превърнала в момиче, което манипулира, за да става онова, което Меган иска. Видях в нея една друга страна".

Независимо от това, че Кънди е обвинявана в това, че се държи като "изоставената приятелка", Кънди продължава да твърди, че Меган все още има време да обърне нещата.

Това е причината защо Меган Маркъл умишлено не отслабва след раждането
 

"Исках тя да бъде следващата принцеса Даяна. Мисля, че тя все още може да го постигне. Даяна мислеше винаги за другите, а сега изглежда, че Меган мисли повече за Меган през повечето време", казва Кънди. 


Коментарите на Кънди дойдоха, след като шоуто вече стана обект на критики в социалните мрежи, след като сподели промо клип на ново специално предаване, посветено на херцогинята, което я представя в негативна светлина. 

Огромният брой фенове на Маркъл определиха постъпката на предаването като "срамна, отвратителна и расистка".