Дженифър Анистън носи годежния пръстен, с който Брад Пит иска ръката й преди 20 години.  Първата бивша съпруга на актьора беше с бижуто и по червените килими в началото на този киносезон, който беше скоропостижно прекъснат от пандемията.

Но преди това да се случи, Джен беше снимана няколко пъти с диаманта върху безименния пръст.

През януари, когато Пит обра всички статуетки за своя герой в „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино, някои журналисти запитаха дали това е същият пръстен от началото на бурната любов между него и Анистън, пише "Стандарт".

Тогава стана ясно, че аксесоарът няма как да се сбърка или дублира, защото самият Пит е нарисувал скицата за него и го е поръчал на известната  бижутерка Силвия Дамиани, като тя е подписала договор, че моделът и изработката са ексклузивни и няма да бъдат използвани втори път.


Цялото удоволствие е струвало на Пит половин милион долара. Силвия Дамиани през 2000 година обаче фриволно нарушава договора и неразумно пуска серия от не толкова скъпи пръстени по рисунката на Брад, а той пък веднага завежда дело и го спечелва.

Според светските наблюдатели в Меката на киното Анистън е започнала да носи годежния подарък веднага, след като Пит и Джоли финализираха отношенията си, въпреки че разводът им все още не е приключил поради юридически причини. 

В момента обаче се говори, че по време на социалната изолация Пит се среща с младата актриса Алия Шокарт. И двамата твърдят, че са просто приятели, но дали е така, само времето ще покаже.

Анджелина Джоли също не била във възторг от общуването между Алия и Пит. Тя дори забранила на Шайло да гостува на баща си, когато Алия е наоколо.   

А за да не скучае през карантината, Брад пусна клипче, с което поздравява студентите в университета Мисури в Спрингфийлд.

„Времената са сложни, но мислим за вас. Нашите пари ще ви помогнат да направите този свят по-добър.  Ще се справите – завършете годината, наслаждавайте се на живота и мислете за бъдещето“, обърна се Пит към момчетата и момичетата.

Самият той учи във Факултета по журналистика в Мисури, но само две седмици преди да завърши, заминава за Лос Анджелис, за да се посвети на киното и остава без диплома.