Георги Симеонов - JJ е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода". Талантливият певец, който представи страната ни на "Евровизия" през 2018 г., се справя повече от добре в имитаторското шоу.

Известният пловдивчанин се радва на любовта на зрители и жури, които му дават сравнителни високи оценки. Но най-важното е, че Жоро е приел сериозно задачата си в шоуто и не спира да дава всичко от себе си, за да забавлява зрителите през малкия еран. 
 
- Жоро, доволен ли си от цялостното си представяне в "Като две капки вода"? Кой образ смяташ за най-силен и съответно за най-слаб?
- Много съм щастлив, че имам възможността на участвам в 8-ия сезон на “Като две капки вода”. Това за мен е едно изключително предизвикателство. Във време, в което целияt свят е в невиждана досега карантина, да забавляваш хората всеки понеделник си е голяма отговорност. Най-високо оценения досега образ в шоуто е имитацията ми на "Tones and I" с песента "Dance Monkey", а най-ниско е този на Ариана Гранде. Всеки един образ е труден, защото певците си имат своите характерни тембър, поведение и присъствие. Трудно е, но всеки един от нас полага много усилия, за да се доближи най-много до образа си!

Цялото интервю с талантливия певец може да прочетете на show.blitz.bg.