Ани Цолова го удари на живот. По всичко личи, че бившото лице от екрана на Нова телевизия е запазило близкото си приятелство с бившата си колежка Деси Стоянова. 

Водещата на "Преди обед" по bTV качи селфи, на което двете аверки са ухилени до уши на фона на морските вълни. В кой точно курорт обаче отмарят не става ясно. 
 

Стоянова е решила да празнува рожден ден на морето, като пусна кадър, на който прилича на вещица, яхнала метла. Цолова обаче липсва на него. 
 

Въпреки това си личи, че Ани си изкарва безгрижно и наистина тотално е загърбила телевизията. Припомняме, че тя напусна Нова и реши да скъса всякаква връзка с журналистиката: 

"От доста време обмислях да се разделя с активната журналистика и публицистика. Но не аз избрах момента, кога да се случи това. Не съм от хората, за които оставането на екран е на всяка цена. Доказах това (и на себе си) и през лятото на 2013 г. и през лятото на 2017 – та година."

Още през юли пък Цолова обяснява на фенове, приятели и последователи в социалните мрежи, че се отдава на почивка след многото работа. Явно повече от месец след публикацията, бившата водеща на "Здравей, България" още си отмаря и събира сили за есента. 

Снимката й с Деси Стоянова е качена и в профила й във "Фейсбук". Явно Ани е решила да навлезе здраво в света на социалните мрежи, за което говори и наскоро създаденият й профил в "Инстаграм", в който въпреки че има едва две снимки, вече се трупат стотици последователи.