Попълнете търсена ключова дума или фраза

ТЕСТ: Начинът, по който изписвате X, говори много за вашия характер

https://blitz.bg/layfstayl/test-nachint-po-koyto-izpisvate-x-govori-mnogo-za-vashiya-kharakter_news795628.html Blitz.bg

Направете този прост тест от 5 секунди

София, България 25 Ян. 2021, 22:25 1232 прочита 0 коментара

За да разберете всичко за човека, просто вижте как пише. Но за да се определи характера чрез почерк не е толкова лесно. 

Съвременната графология отчита много фактори: размера и формата на буквите, разстоянието между тях, наклонът, натискът.

Въпреки това, има няколко нюанса, които помагат точно да се определят истинските намерения на човека. Начинът, по който изписва "Х" говори много за неговия характер и тип личност.

Наскоро в социалните мрежи се появи интересен тест. Група потребители бяха запитани как рисуват ​​"X". Сертифицираните графолози обясниха, че дори стилът на писане на такъв прост символ може да каже много. Оказва се, че много от нас крият бунтовник в себе си.

Направете този прост тест от 5 секунди: нарисувайте кръст и погледнете картината по-горе. 

Начинът, по който сте го нарисували, говори за скритите черти на вашия характер.

Как да определим характера според почерка и характеристиките на писане на "X"?

1. Ако рисувате "Х" отдолу нагоре, това говори за изолация и дори за скрита депресия. Вие сте заседнали в миналото и не искате да вървите напред. Лесно е да се поддадете на чуждо влияние, не можете ясно да формулирате собственото си мнение.

2. Вие постоянно се съмнявате, страхувайки се да бъдете в центъра на вниманието. Бавно се движите напред, защото често поглеждате назад. Миналото все още има власт над вас, но вие се борите с него.

3. Вие сте непоправим бунтовник готов да защитава своите принципи във всяка ситуация. Живеете срещу всичко, винаги противоречите и казвате не. Хората казват, че имате камък от сърце.

4. Вие сте целенасочен и отворен човек. Но подозрителни и недоверчиви. Често отказвате да започнете нещо, спомняйки си тъжния опит от миналото.

5. Вие сте индивидуалист, експерт. Вие живеете по правилата и рядко обръщате внимание на мнението на другата страна. Никой и нищо не може да ви спре по пътя към целта.

6. Вие сте пример за другите. Победител в живота, мислите нестандартно, знаете как да намерите изход от всяка ситуация.

7. Не сте склонни да се отклонявате от нормата. Концентрирани, поддържате равновесие във всичко, харесвате реда.

8. Вие сте човек с богато въображение. Живеете без модели и мислите необичайно. Такива хора не винаги са удобни за другите.

И как рисувате "Х"? Съгласни ли сте с резултатите от теста или не? Споделете в коментарите! И не забравяйте да кажете на приятелите си как да определят характера по почерка.

Източник: e-zdravey

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам