Знаем, че астрологията може да ни "каже" много за един човек според неговата зодия. Можем да разберем какво харесва, какъв човек е, дори какъв характер има. Неочаквано е обаче, че според датата на раждане можем да добием представа дори как се справя в леглото.
Представяме ви топ 3 на зодиите, които са най-добри в интимен план.

1. Козирог
Козирозите са странните личности в зодиака. Те могат да бъдат страхотни в леглото, но това се поражда само и единствено от желанието им да бъдат първи във всичко, с което се захванат, а не от мисъл за партньора. Ако търсите дългосрочни отношения със страст, където сексът е всичко друго, но не и претупан, може би трябва да се преориентирате към друг партньор.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

2. Близнаци
Близнаците са един от най-страстните зодиакални знаци и умеят да бъдат предизвикателни. За съжаление, могат да бъдат доста пренебрегващи в други области, които са нужни, за да доставят удоволствие на партьнорите си. Те не умеят да се съсредоточават дълго време в едно нещо, така че очаквайте нещата да стават малко по бързата процедура.

3. Водолей
Водолеите са дълбоки мислители с интереси и могат да бъдат добри в леглото, защото вероятно са прочели нещо по темата. Те правят секс по определен начин, който в тяхната глава е най-добрият. Уви, това не винаги важи и за останалите, които делят едно легло с представител на тази зодия.