Джанна Шортино винаги е чувствала, че на кастингите за роли тя е отхвърляна заради излишните ѝ килограми. Решавайки, че така повече не може да продължава, тя взела ситуацията под свой контрол. 

На младата жена ѝ било необходимо по-малко от една година, за да отслабне внушителните 50 килограма. 

Джанна през целия си живот се борила с излишните килограми. По думите ѝ, тя пробвала всичките диети, които знаела. Но така и не успяла да отслабне.

Като добавите този продукт по време на готвене ще намалите калориите в ориза с 50%
Фото  Gianna Sciortino

 

Мощният заряд от мотивация обаче я застигнал, след като тя била одобрена за ролята на Трейси Тьорнблад в мюзикъла "Лак за коса". 

 

Фото  Gianna Sciortino

 

Героинята ѝ в постановката е танцьорка с излишно тегло, която се освобождава от задушаващите я стереотипи и започва да преследва своите цели и мечти.

Фото  Gianna Sciortino

 

Когато всичките представления вече били зад гърба ѝ, през есента на 2016 година Джанна решила: трябва да се вземат мерки, за да открия в себе си и други персонажи, а не само онези на "големите момичета". 

Фото  Gianna Sciortino

 

Тогава за 10 месеца момичето отслабнало с 50 килограма. Но това не е вълшебна история за отслабване без трудности и съблазни, пише в. "Сън". 

Фото  Gianna Sciortino

 

За да постигне този невероятен резултат, Джанна трябвало изцяло да преразгледа своя начин на живот. 

Фото  Gianna Sciortino

 

Момичето си направило операция на стомаха. С това и започнал активният етап на нейното преобразяване.

 

Фото  Gianna Sciortino

 

Сега тя тренира пет пъти в седмицата и се храни изключително здравословно - с храни, изключително богати на хранителни вещества, и в разумни количества.  

Фото  Gianna Sciortino

"В миналото се храних, макар и със здравословна храна, твърде много. Пиле, зеленчуци - всичко бе над всякакви норми", признава жената.  

Фото  Gianna Sciortino

 

Резултатът обаче се оказал главозамайващ. Сега, гледайки на себе си, тя направо не може да се познае. Все пак в миналото тя е тежала два пъти повече. 

Фото  Gianna Sciortino

"Някои мои познати са толкова потресени от външния ми вид, че въобще не могат да ме познаят", радва се красавицата. 

Превод и редакция: БЛИЦ