Косъмчетата по лицето са проблем на всички жени. Освен че махането им е неприятно, заради тях тенът остава неравномерен, а това създава затруднения при гримиране.

Премахването на косъмчетата по лицето може да бъде по-болезнено от стандартната депилация по други части на тялото, защото кожата на лицето е изключително чувствителна. Но сега може да се справите с този проблем бързо и лесно без да изпитвате дискомфорт и без да се налага всеки ден да ги скубете.Тайната на страхотната депилация се крие в прекрасния MissStick депилатор. Този компактен депилатор, който се побира в джоба, е идеалното решение, което може да ви помогне лесно и без видими следи да премахнете мустачките, косъмчетата по брадичката и бузите, както и да укротите веждите, които растат прекалено бързо.

Хвърлете в боклука бръсначите, пинсетите, восъците за депилация и коламаските

С иновативния MissStick депилатор завинаги ще забравите за пинсетата, която никога не може да довърши работата си както трябва.
Без косъмчетата да се късат, без врастнали косъмчета, които са особено нежелани по лицето, без скубането, което създава дискомфорт само като си помислим за него.

MissStick има висококачествени остриета, изработени от неръждаема стомана, които премахват косъмчета по-бързо и ефективно. Като резултат ще имате гладка и мека кожа без да си губите времето в топене на восък, скубане на косъмчетата едно по едно или посещение в козметичен салон.

Освен това остриетата са нежни и самият процес на премахване на косъмчетата е приятен, затова и MissStick депилатор е подходящ за всеки тип кожа.
Не се налага да ползвате восък или крем, а след като приключите с депилацията може веднага да се нанесете грим, който ще изглежда фантастично върху копринено гладката кожа.Защо да изберем MissStick депилатор?

Дали MissStick депилатор е най-добрият избор за премахване на косъмчетата говорят следните предимства по отношение на стандартните начини за депилация:
  • Премахва косъмчетата в дълбочина,
  • Не предизвиква раздразнения и дискомфорт,
  • По-бърза депилация,
  • Ефектът от депилацията е 2 пъти по-дълъг.
Останалите характеристики на MissStick депилатор
Освен посочените предимства по отношение на другите начини за депилация, предимствата на MissStick са и в това, че той е:
  • Нежен към всички типове кожа,
  • Приспособява се към контурите на лицето,
  • Малък е и е преносим
  • Качествен е и е надежден


Към това трябва да прибавим, че неговият мини вид във форма на червило го прави съвършено средство за незабележимо и дискретно премахване на косъмчетата, така че без проблем може да го ползвате навсякъде.

Освен това с вградената LED лампичка нито едно косъмче по лицето няма да остане незабелязано. Освен това лампичката ви позволява да премахнете косъмчетата детайлно, дори и околната светлина да е лоша.

Препоръчан от страна на доволни потребители

"Наистина не предполагах, че депилацията може да бъде толкова приятна и бърза. За секунда всичко е гладко" - Албена

"Прилича на скъпоценно червило! За щастие и работи много добре. Много съм доволна от покупката и винаги го нося с мен!" – МануелаСтрува ли си MissStick депилатор?

Естествено! С покупката на MissStick депилатор не само, че ще се справите с неприятните косъмчета по лицето, но и ще спестите парите, които бихте изхарчили за скъпа депилация в козметичен салон. Вече няма да се налага си хабите парите за еднократни бръсначи, восък, кола маска или лентички за депилация.

В допълнение този прекрасен депилатор е перфектнoто съотношение между цена и качество и оправдава всеки вложен лев.

Грабнете MissStick на по-ниска цена!

Този компактен мини депилатор може да бъде ваш на 50% по-ниска цена от моментната. Всичко, което трябва да направите, за да купите MissStick депилатор на по-ниска цена, е да кликнете на линка по-долу, койтo ще ви пренасочи към официалната страница.

Кликнете тук и грабнете MissStick депилатор за бърза и приятна депилация на специална цена!

ЗАБЕЛЕЖКА: Промоционалната цена на MissStick депилатор е времево ограничена, затова не губете време и действайте веднага, защото количествата се разпродават с голяма скорост!