Японската моделка Като Сари разказа, че най-накрая се е развела с мъжа си, който вече не можел да я издържа, пише "Лайн Тудей". 

Двойката си спретнала бурен роман през май 2019 година. Само три месеца по-късно те вдигнали сватба. За това време обаче тя успяла да похарчи 100 милиона йени на своя приятел. 

Тя си купувала дизайнерски вещи, скъпи автомобили и като цяло водела луксозен начин на живот. 

Секси блогърка омая състоятелен банкер и разкри как всяка дама може да го направи с помощта на...

При това и самият младеж ѝ подарил годежен пръстен за 3 милиона йени.  


Но само седмица след венчавката моделката решила да изостави мъжа си. По думите ѝ 36-годишният ѝ съпруг, който е работил в сферата на недвижимото имущество, я помолил вече да не харчи пари. 

Той ѝ казал, че той вече е беден, а компанията му изпитва финансови затруднения. Като обаче се ядосала много от това и подала документи за развод. 

Бракоразводният процес е продължил няколко месеца и е приключил на 10 януари.  

Като при това не се смята за виновна. Моделката никога не е криела, че обича парите. Според нея бракът ѝ е бил вид мошеничество: защо младежът се е съгласил да се ожени за нея, знаейки, че той не може да я издържа. 

Също така момичето много се обидило от това, че той ѝ позволявал да харчи пари до сватбата, а след това рязко ѝ намалил разходите. 

В момента Като отново е готова да покорява мъжките сърца и дори показа на феновете си снимки с друг партньор. Момичето има над 104 000 последователи в Инстаграм. 

Превод и редакция: БЛИЦ