Мадисън Кейн може с лекота да каже поне десет обиди, с които са я обиждали нейните връстници и са ѝ сваляли самочувствието. 

Британката нямала късмет с носа си, който не се вписвал в идеалите за красота. Наложило се родителите да дадат пари за пластична процедурам, но затова пък си заслужавало. 

Мадисън е израснала в малкото градче Фейлсуърт във Великобитания. Веднага щом тръгнала на средно училище, нейните връстници започнали всеки ден да я обиждат. 

Причината за тяхната агресия бил носът на момичето. Някои се бъзикали, че ученичката прилича на акула. Други я сравнявали с герои от анимационни филми. В резултат самочувствието на Кейн паднало много ниско. 

"В училище децата ме сочеха с пръст и ми се смееха. Казваха, че приличам на персонажа на Дисни Финиъс Флин, чиято глава е един голям триъгълник. А когато дори ги мързеше да ми измислят прякори, те ми викаха голямоносата зад гърба ми беше ми много обидно", разказва Мадисън.

Фото  Daily Mail

"Постоянно ме безпокоеше размера на моя нос и фактът, че той е по-голям от на останалите. Имах много приятели от началното училище, които ме подкрепяха. Но се страхувах да се запозная с нови хора, защото те ще ми се смеят", разказва още тя. 

Стигнало се до там, че на 16-годишна възраст на Мадисън вече тотално ѝ било писнало от носа ѝ и тя заявила на родителите си, че иска да се подложи на операция. 

След кратък разговор, те убедили момичето да дочака до 18 години, надявайки се, че с напредването на възрастта всичко ще отшуми. 

През следващите две години обаче родители станал свидетели на големите страдания на своето дете. Затова те решили, че след като навърши 18 години детето им ще може да се подложи на операцията. За нея те платили 5 500 британски лири. 


Фото  Daily Mail

Сега Мадисън е на 20 години, а животът ѝ тече по изцяло нов начин. Няколко седмици след операцията тя започнала да се запознава с момчета, като цялото това мъжко внимание много се харесало на младата британка, пише в. Daily Mail.

Сега момичето се учи да обича себе си и своята външност. И това не е трудно, все пак след операцията тя се е превърнала в истинска красавица. 

Превод и редакция: БЛИЦ