В интернет сме чели много различни истории, в които мъжете, с напредване на възрастта, си хващат млади любовници. Всяка една от тях е нещастна по свой начин.

Тази история обаче е с щастлив край. Разказа ми я мъж, който призна, че след един свой опит да напусне жена си, отново се влюбил в нея. Въпросният господин - Михаил, е мой колега от университета. 

През годините съвместен живот съпругата му Надежда, го дарила с трима прекрасни сина.

5 действия на жената, които веднага показват, че отдавна не е имала мъж

Преди да се омъжи за него, Надя била много атлетично и красиво момиче. Въпреки че успяла да се възстанови след ражданията, годинките си казали своето и вече не била онази прекрасна жена, в която Михаил се влюбил до полуда.

При него времето било много по-благосклонно и с всяка изминала година ставал все по-привлекателен, а жените му се лепели като мухи на мед. И очаквано - в един момент той се пречупил и си хванал любовница.

Причините, заради които любовта все още не те е споходила

Един ден просто решил да признае на жена си и да напусне семейството. Въпреки решителността си, Михаил така и не могъл да признае на Надя за другата жена. Затова просто й казал, че чувствата му вече са охладнели и е решил да започне нов живот. 

С достойния си отговор обаче Надя го оставила без думи. Как наранената жена успяла да накара мъжа си отново да се влюби в нея, четете в jenata.blitz.bg.