Едва ли ще успеем да изненадаме някого, предлагайки му рецепта за пилешки крилца. Всяка домакиня си има своите трикчета за приготвянето на тази вкусотийка и често я поднася на трапезата.

Самата аз често правя това ястие, използвайки различни маринати. Наскоро обаче попаднах на една нова рецепта, която, признавам, първоначално ме втрещи.

Пиршество за душата: Пълнен патладжан със сиренце по автентична гръцка рецепта

Въпреки че бях много скептично настроена, реших да изпробвам рецептата. Развихрих се в кухнята и... Чудо! Крайният резултат от труда ми изчезна за минути! Всички вкъщи толкова харесаха крилцата, че вече ги приготвям само по този начин. Дори не ми се налага да слагам салфетки на масата, защото всички с удоволствие си облизват пръстите. 

Повече за тайната съставка, с която крилцата стават по-сочни, мекички и невероятно вкусни, четете в jenata.blitz.bg.