Няма нищо по-красиво от къща, изпълнена с детски смях. Всички знаем колко заразителен е детският ентусиазъм – как малчуганите могат да си играят с почти всичко, да лудеят по техния непринуден начин и да се смеят от все сърце.

Да… всичко това звучи страхотно, но невинаги е така. Понякога майките, които по цял ден са у дома и се грижат за отрочетата си могат да изпаднат в редица нервни кризи – то не е да се направи цялата домакинска работа като готвене, пране и т.н, че за капак и да се шета след малчуганите, които могат за отрицателно време да обърнат всичко с главата надолу.

Какво да се прави – факт е, че децата могат да разхвърлят всичко у дома, а да не говорим за безкрайните играчки, които сякаш са пръснати из цялата къща.

Трябва ли често да се мият бебешките играчки?

„Събери си играчките не съм слугиня, че да ходя по теб“ – няма майка, която да не изрича това поне по един път на ден. А щом детето се заинати идват крясъците и заканите. Ако пък жената е прекалено изнервена тази закана може да се „прехвърли“ и към нищо неподозиращия баща на палавото дете.

Е, от jenata.blitz.bg намериха необикновено решение на вечно разхвърляните детски играчки, което може да предотврати куп семейни скандали. То се крие в тази странна на вид торба, която побърка всички.

Но каква е тази торба ще научите на jenata.blitz.bg