В последно време знаменитостите все по-често бързат да се похвалят със стройна фигура след раждане. 


В името на това да блестят пред обективите на камерите в прилепнали тоалети, те са готови да заменят скъпоценното си време с новородените с изморителни тренировки. 

Скандалните причини всички да мразят до полуда Меган Маркъл

При това тази мания вече се среща доста често не само сред звездите, но и сред обикновените жени. 

Някои веднага започват диета, а други залагат на спорта, по-смелите се решават на липосукция.  

 

Меган Маркъл обаче, която роди син преди малко повече от два месеца, не бърза да отслабва. 

Диета по холивудски смъква 5 кг за 7 дни

Херцогинята на Съсекс посети няколко мероприятия, по време на които нейните почитатели забелязаха, че тя след раждането е качила още някое друго килце. 

 

Естествено, веднага бе направено сравнение с Кейт Мидълтън, която изглеждаше няколко часа след последното си раждане така, сякаш никога не е раждала. Не е учудващо, че това бе чакано и от Меган Маркъл.  

Американската обаче и тук прояви своя бунтарски характер - тя показа как трябва да изглежда тялото на жената, която съвсем скоро е станала майка. 

Когато херцогинята на Съсекс се появи в прилепнала рокля, то върху нея се изля цяла вълна от критики. Някои потребители в мрежата отбелязаха, че Меган би могла да скрие излишните килограми с по-свободни дрехи.  

Но се намериха и такива, които подкрепиха херцогинята. Хората отбелязаха, че съпругата на принц Хари задава правилна здравословна мода и ѝ благодариха за честността и бодипозитива.  

Източници съобщиха, че Меган е отказала да се подлага на каквито и да е диети, докато кърми детето си. Херцогинята често не спи по нощите, за да кърми детето си, защото Арчи е вечно гладно момче.  

 

Кралският фотограф Кейти Никол разказа: "Меган не посещава фитнеса, тя не бърза да си връща формата. Тя въобще не тренира, дори няма гирички. Тя се наслаждава на това време".  

През цялата си бременност херцогинята не спря да се занимава с любимата си йога, защото тя ѝ помагаше да се отпусне и съсредоточи върху важното.  

Меган Маркъл се реши на своеобразна революция - да покаже как изглежда реалното майчинство на всяка една жена, била то знаменита или не.  

Херцогинята само може да бъде похвалена за това!  

Превод и редакция: БЛИЦ