Избирайки име за детето си, не всеки родител реално се замисля за значението му. Експерти от много година се занимават именно с такава наука - която разчита какво точно ще се случи в живота ви според названието ви. 

Замисляли ли сте се колко много прави името на човека за него и съдбата му? Не веднъж от jenata.blitz.bg сме ви говорили за това. Името е отражение на живота.

От jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.


Сега ще ви разкрием мъжете с кои имена се радват на хубави и стабилни професии и на никак не лоши доходи. Много от тях могат да превърнат в приказка живота на всяка от вас. 

Специалистите посочват имената, чиито собственици са надарени с добро здраве и сила. Болестите трудно ги застигат, а в тази пандемична обстановка определено биха били едни гърди пред другите.

Вижте кои са тези имена и защо може да избегнат К-19, както и куп опасни болести, на jenata.blitz.bg