Принцеса Даяна е една от най-популярните и обичани фигури в световната поп култура, която все още предизвиква огромни емоции. Не е изненадващо, че от време на време от личния й живот изникват нови факти.

През годините в международната преса се появяват снимки на гроба на принцесата на Уелс. Според мнозина той е... празен и направо зловещ и пренебрегван.

Как изглежда гробът й след повече от две десетилетия?
Въпреки че животът на Даяна Спенсър в британския кралски двор беше кошмар, тя никога не съжаляваше за брака си с принц Чарлз, въпреки факта, че той редовно й изневеряваше и я пренебрегваше от самото начало на връзката им. 

Ексклузивни СНИМКИ разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна

Благодарение на връзката си с престолонаследника и „брака“ в семейство Уиндзор, тя стана не само принцеса на Уелс, но преди всичко майка. Уилям и Хари бяха целият свят за нея от първите дни на живота им. 

Въпреки ограничителните правила в кралското семейство, тя им насажда ценности, които смята, че се спазват и за разлика от кралица Елизабет II Даяна води нормален, често безумен живот, който кралските особи никога не са преживявали ад портите на двореца.

За съжаление личният й живот, както тя самата каза, беше като лош сън. Провокирана от многобройни унижения, предателство и липса на обич от страна на съпруга си, след дълги години страдания, тя решава публично да говори за случващото се в живота им.

Разтърсващо разкритие: Първите думи на Чарлз, когато е научил за смъртта на Даяна

Беше обаче кратко, твърде кратко. Любимата от британците и целия свят лейди Ди загина трагично при автомобилна катастрофа в един от парижките тунели. Това се случи на 31 август 1997 г.

Пожарникар проговори 20 години след катастрофата на Даяна и разкри последните й думи

Къде е погребана „принцесата на народа“?


Първоначалното погребение на Даяна Спенсър трябваше да бъде на остров Алторп, разположен в имението на семейство Спенсър. Това е и мястото, където майката на Уилям и Хари прекарва детството си и където се крие от вниманието на медиите по време на скандалите около развода й с принц Чарлз. Семейството на Даяна го избра мястото заради спокойствието и тишината, които майката на бъдещия крал никога не е изпитвала приживе.

Само на jenata.blitz.bg ще научите защо се появи информация, че ковчегът на Даяна е празен и къде е трупът й. На jenata.blitz.bg ще видите и много снимки от гробницата й, която е станала наистина зловеща