Шестата по красота в света, екс-депутатката и пр-ката се отдадоха на глезотии в най-популярния комплекс, намиращ се в пловдивска област. В Wine&SPA Старосел трите красавици се отдадоха на ритуал „Медовина”, релаксиращи процедури за тяло, носещи имената на древните богини Афродита и Артемида.

Жени, Петя и Ива не пропуснаха и най-актуалната процедура в комплекса, за която екзотични красавици пристигат от цяла Европа - винотерапия с автентична винена кал, в съчетание с билки и минерална вода. Всеизвестно е, че гроздето е най-мощния антиоксидант и има най-благоприятен ефект върху регенерацията и детоксикацията на кожата и трите грации веднага се потопиха, буквално, в напитката на боговете. В часововете за отдих Жени и Ива събираха слънчеви лъчи край басейна с минерална вода.


Заедно с Петя Раева те съчетаха пътуването си с подготовката на грандиозно събитие. На 9-и септември в неделя, в атрактивния комплекс, по повод старта на гроздобера, пр-ката, модната шефка и екс-депутатката ще проведат конкурс, в който местна красавица ще се окичи с титлата „Царица на виното”. Победителката ще открие гроздобера с ритуално мачкане на грозде.

Традицията повелява тя да е млада, красива мома, за да бъде и урожая благодатен. Именити гости, светски личности и представители на ресорните министерства ще се насладят на красотата на Wine& SPA Старосел.

Домакините са подготвили впечатляващи изненади, винени дегустации от едноименната винарна, на които посетителите ще се насладят в осъвременения храм на виното, възроден от управата на комплекса и намиращ се в Wine& SPA Старосел. Идеята е вдъхновена от най-големия Тракийски култов комплекс, намиращ се в близост до селището. Реставрацията му е финансирана от датската кралица, а в двора на комплекса се намира, подарената от именития археолог, д-р Китов, автентична каменна вана за вино.