Две дати от втория месец на годината събират погледите на астролози, нумеролози и ясновидци по целия свят. Едната е тази - на петте двойки, 02.02.2022, а втората - на шестте двойки, огледалната дата 22.02.2022 година.

И докато симфонията на цифрите кара много от влюбените двойки да избират точно тях за сватбата си, гадателите остават противоречиви дали поредицата от двойки носи щастие и хармония или промени и негативни емоции.

Един от хората, които са били много близки до пророчицата Ванга - Борис Кючуков, е категоричен, че тя е обърнала специално вниманието на датата втори февруари 2022 година. Макар да не е измежду живите вече 25 години, нейните предсказания продължават да вълнуват човечеството и да се цитират от приближените й, припомня riafan.ru, цитирана от "Стандарт".

Борис Кючуков, който се е срещнал с Ванга през 1993 година, си водил записки за всички дати и събития, които тя му е споменавала. Той разказва как отишъл при нея, защото останал без работа и искал да научи бъдещето си.

Тя му казала: "Не се отчайвай, всичко при теб скоро ще се промени. Ще потекат реки от вино". Той се зачудил какво има тя предвид, но едва след 1 година разбрал.

"Случи се така, че точно след една година ми предложиха старинна винарна, която преди войната е принадлежала на далечен мой роднина, а после е била национализирана при социализма", разказва Кючуков. Оттогава той поел управлението й.
Опитал се да запише всички прогнози, които Ванга му направила за света. Тя му говорела много, но той тогава почти нищо не разбирал. Многократно четял записките си и постепенно разбирал какво има предвид пророчицата-

За датата 2 февруари 2022 година Ванга му казала притеснено, че ще настъпи преложен момент, но денят ще донесе нещо лошо. Думите на Ванга били:

"Ще завали огнен дъжд. Драконът ще бълва огън и огнени сълзи ще потекат... ".

Борис Кючуков предполага, че Ванга е наричала Китай драконът.

Той тълкува думите й така: "Възможно е драконът да е Китай, който ще получи най-важната сила и никой няма да може да му се изправи.
Нумеролозите, от своя страна, смятат, че числото 2 символизира енергия и тъй като на тази дата войките са пет, тя просто трябва да се управлява в правителна посока. Затова и смятат, че няма нищо страшно, а предстоящите промените ще бъдат за добро.

Независимо от техния оптимизъм, думите на Ванга не бива да се подценяват. Още повече, че едно от пророчествата й за 2022 година вече се сбъдна, а годината едва сега започва. Според виденията й, през 2022 година близо до страни в Азия и Австралия ще има голям природен катаклизъм, който ще доведе до огромни наводнения.

Вулканът, който изригна на Тонга за пореден път сбъдна прогноза на Ванга. Най-голямото изригване от 30 години помете голяма част от архипелага, а огромните вълни заляха брегове не само на Азия и Америка, но стигнаха и до Гърция.

Второто й пророчество за годината е свързано с дефицита на питейна вода. Наскоро репортаж на ВВС показа, че около 2 млрд. човека на планетата се нуждаят от питейна вода.

Ванга отправя и сериозно предупреждение, че освен вода, ще започне и глад заради вредните насекоми, които ще налазят реколтата, като първите потърпевши страни ще са Индия и Пакистан.

Най-голямото предизвикателство за Ванга през 2022 година е зависимостта на човека от компютрите.

Когато грешките лъснат, идва време за промяна 

Мистичната дата 02.02.2022 в нумерологията се смята за много важен, преломен момент, когато човек ясно осъзнава грешките си. В идеалния вид това би трябвало да доведе до преосмислането им и промяна на житейската философия. Както знаем обаче, пълната промяна в живота е рядко срещано явление. Необходимо е човек да има изобилие от енергия, мъдрост и търпение. Затова и тези, които нямат волята да променят вредните си навици, ще имат нови поводи за равносметка.

Но тъй като тази датата е заредена с изключително силен енергиен поток , не го пропускайте. Повишете физическата си активност, занимавайте се активно със спорт, излезте на навън на чист въздух, отдайте се на хобитата си. Без съмнение, ще получите прилив на свежи сили и допълнителна енергия.

За разлика от положителните приливни сили на личния фронт, на професионалния очаквайте поредица от сюпризи. За някои те ще приятни, защото неочаквано ще се сдобиете с приходи. Изневиделица ще ви се открие допълнителна работа. Длъжник от години ще ви върне сумата. Но тъй като датата е огледална, за други хора емоциите ще са силно негативни. Някой ще се опита да ви открадне това, което ви принадлежи.

Банката без предупреждение ще ви вдигне лихвата или ще ви запорира имущество. Работодателят неочаквано ще ви обяви, че ще забави заплатата ви. Единственият начин да се отървете от прокобата "2 февруари" е да не реагирате емоционално и да сдържите нервите си. Приемете, че това е мимолетна неприятност, датата ще отмине и не след дълго отново ще нагазите в спокойните води на съдбата си.