Новината, че коронавирус може да е застигнал Къванч Тататлу нанесе жесток удар в сърцата на българските жени, повечето от които си падат по хубавеца, обявен за “Турския Брад Пит”.

Любовта в женското сърце обаче не търпи празноти и неговото място е логично да бъде заето от нов любимец. Но по кого трепкат дамските сърца днес, кой спохожда в еротичните сънища нежната половинка на българското човечество?

Отговорът е един – Генералът! Венцислав Мутафчийски е новият избор на българските жени от 18 до 70+ годишна възраст.


В родния град на ген. Мутафчийски се случи нещо интересно СНИМКИ

Те очакват с нетърпение всекидневните задочни срещи с него от малкия екран. Фейсбук изобилства от коментари за строгия му поглед над очилата, за твърдия му тон и прочие.


Във фейсбук се шегуват, че ще пускат нова банкнота от 5000 лева, удобна за плащане на глоби. От нея ще ни гледа строгият взор на ген. Мутафчийски

Безспорен фаворит се оказва образът на Генерала с черна униформа, в която дамите го намират за най-стабилен, привлекателен и секси.

Поетеса споделя онлайн нежните си пролетни трепети насред снежния пейзаж:

“Той ме гледа от екрана –
аз отсреща от дивана!”

и добавя:

“Той страхотен Супермен,
аз с пижама всеки ден…”

В този ред на мисли в. “Труд” е провел телефонно допитване, в което зададе един и същи въпрос: “Кой лекар бихте желали да се грижи лично за вас в условията на изолация?”

При дамите безспорен фаворит е д-р Хаус, следван на малко дистанция от д-р Рос, а на трето място се нарежда д-р Дерик Шепърд.

Мъжете от рисковата група си спомнят с любов за доктор Куин, Лечителката, а от по-новите сериали на първо място класират д-р 13 от екипа на Грегъри Хаус. Без никакво колебание обаче си падат и по Палавата медсестра, роля изпълнявана от Саша Грей в множество медицински филми.

На Него с любов
Той ме гледа от екрана –
аз отсреща от дивана!

Той страхотен Супермен,
аз с пижама всеки ден.
Той отсреща забранява –
аз не знам какво остава?!

Пия както повелява
и по колкото се
позволява.
Не излизам на разходка,
спя с любимата си котка.

Мия, трия и навред –
чистота и пълен ред!
Сякаш чакам за проверка
книжката си за заверка.

Той отсреща ме навива:
“Трябва да си
издържлива”
Аз отдавам му респект
в извънредния проект.

Генералът казва “Стой
и не мисли за “Отбой!”
Генерале, вдигам чест
и очаквам блага вест!

Автор:
Росица Дюлгерова