Джуди Пинеда е бивша монахиня, която в момента придобива все по-голяма популярност като модел. Историята й е наистина необикновена. 

Всичко започнало, когато тя била едва на десет години и започнала да се интересува от религия.

От този момент била твърдо решена да се посвети на Бог и да влезе в манастир като монахиня. 

Накрая навила родителите си да я изпратят в манастир, където имало католическо училище. 

Там тя се отдала пламенно на службата си на Бог. През цялото време била гласена за монахиня, а когато станала на 16, вече била и послушница. 

Но две години по-късно се случило нещо наистина неочаквано. Джуди се влюбила в своя учител и решила заради това да напусне манастира. Вече извън него тя опитвала да намери себе си, но това не й се получавало особено, тогава срещнала продуцент, който й предложил да се яви на кастинг. Същият този учител, в когото била влюбена, се опитвал да я разубеди, но Джуди била твърдо решена да върви по друг път и да стане модел. Вече като моделка започнала да се появява на страниците на списания и в различни сайтове, където демонстрирала прекрасната си фигура. С течение на времето обаче направила рязък завой към порнобизнеса. Всичко това предизвикало противоречиви чувства. Някои хора я критикували и дори виждали във всичко това намесата на дявола. Самото момиче твърди, че напротив, не се е отвърнало от Бог, дори смята, че той поддържа решението й. 
Джуди продължава да се моли и да вярва и ходи всяка неделя на църковна служба. 

Превод БЛИЦ