Норвежката Айла Кирстин стана неотдавна истинска интернет сензация, след като демонстрира необикновените си навици. От ранното си детство тя се научила да бяга на ръце и крака, да галопира, а също с лекота да прескача препятствия точно като кон. 

Пускайки в Туитър и Инстаграм няколко такива клипа, норвежката дори не подозирала, че само за седмица те ще съберат над десет милиона преглеждания и ще се превърнат във вирусни, разпространявани из целия свят. Бягайки и скачайки на четири крайника, тя дотолкова правдоподобно наподобява животно, че много от потребителите в мрежата намират видеото за доста страшничко. 

Има и коментари, че точно така би трябвало да се придвижва човек, възпитан от животно. 
Пред интернет изданието "Insider" Айла разказва, че мечтала да стане кон от 3-годишна възраст. 

В началото тя искала да е куче, но след това се сприятелила с кон и разбрала, че иска да привлича с поведението си само на това животно. 

Дланите на Кирстин отдавна са загрубели и й позволяват да се отдава на любимото си занятие, без да ги наранява. В обикновения си живот, все пак, тя ходи на два крака като всички нас, но в свободното си време нерядко предпочита да се придвижва като животно. 

Превод БЛИЦ