С оглед на ескалацията на напрежението в Близкия изток и все по-големите страхове за открит въоръжен конфликт между САЩ и Иран може да поговорим за това, какво са писали за тази планетарна катастрофа известни и неизвестни пророци, включително и онези, които нито един път не са познавали.  


Веднага ще уточним, че днес под термина "Трета световна" ще разглеждаме само възможността за термоядрена война (без всякакви интерпретации), която за нашата цивилизация може да приключи или с пълен крах, или да ни върне най-малкото в каменната ера. 

 

Един от глашатаите на пророческите истини, от онези, които отделят голямо внимание на темата за приближаващата трета световна война, е бил Адриан Сниман (Adriaan Snyman), който през 1997 година е публикувал книгата Die laaste loopgraaf.

В нея са събрани уникални предсказания на африкански пророци, в частност, на някои си Зинер ван Ренсбург (Siener van Rensburg) – жител на Южно-Африканската Република, живял и ръсел мъдрости на границата между XIX и XX век (1864-1926 г.).

 

Както твърди Сниман, този пророк е направил голям брой точни предсказания, например, предвидил е смъртта на генерал Коос де ла Рей (Koos de la Rey) по време на Втората англо-бурска война (1899—1902 г.), предсказал е Първата световна война и разпространението из света на комунизма и фашизма. 

За съжаление много от неговите пророчества са записани във вида на видения, които самият африкански пророк не е могъл нито да разбере, нито да разтълкува. 

Базирайки се на тях (видимо, добре разбирайки и тълкувайки всичко това през втората половина на XX век), самият Адриан Сниман в книгата си предсказва атентатите от 11 септември 2001 година, подчертавайки, че тези "терористични актове" ще са началото на подготовката за Третата световна война. 

По думите му, Зинер ван Ренсбург е предвидил страшното световно клане, което ще започне заради конфликт в Близкия изток. Ето какво той е писал по този въпрос: 

Лятото (годината е неизвестна) небостъргачите на Ню Йорк изведнъж ще се превърнат в руини - това ще е отмъщението на арабите за онова, което американците са направили с тях.

Така ще започне Третата световна война, която ще е чудовищна и разрушителна. 

 

Русия, според предсказанията на африканския пророк, в която по онова време ще има управление на военните, заедно с Китай ще се опълчат срещу съюза на САЩ и европейските страни, и на практика ще превземе цялата Западана Европа. Тя обаче ще бъде спряна в Испания с помощта на тайно оръжие. То ще бъде използвано от САЩ и Германия. 

Ако се вярва на това удивително пророчество, то буквално още утре Третата световна война (с употребата на ядрено оръжие) не трябва да се чака: първо, сега е зима, а не лято, второ, в Русия властта не е завзета от военните и не е известно, кога все пак те ще я завземат, и най-накрая, какво ще да е това тайно оръжие на САЩ и Германия. 

Превод и редакция: БЛИЦ