Чарли Шийн говори открито за новия си живот като трезвеник в ексклузивно интервю за Дейли Мейл. Холивудската звезда заяви, че се чувства "невероятно" и здравето му е "по-добро от всякога" по повод отбелязването на година от трезвеността му през декември.

Преди 12 месеца 53-годишният Шийн най-накрая загърби алкохола , наркотиците и купоните. Той каза, че си ляга в 21 часа и прекарва времето си в четене на „здравословни сценарии“ и следене на новините.

Чарли реши да поеме по правилния път през декември 2017 г., след като се умори от тежкия си начин на живот.
Шийн призна: „Всяка нощ започваше с добри намерения, но винаги завършваше със свестни хора, които трябваше да разчистват безредиците ми. Уморих се да се извинявам за неща, които не помня“.

В ексклузивното интервю звездата от „Двама мъже и половина“ обещава никога повече да не се доближава до порно актриси. Чарли се надява също да поднови успешната си филмова и телевизионна кариера отпреди няколко години.
Чарли Шийн призова и други знаменитости да разкрият, че са серопозитивни.
 

Лияна потвърди новина на "ШОУ": Разделих се с бизнесмена Цветан Петков

В определен момент Шийн стана по-известен с любовта си към партита, алкохола, проститутките и наркотиците, отколкото с актьорската си работа.

През 2012 г. той беше диагностициран с ХИВ - шокиращо разкритие, което той направи три години по-късно - през 2015 г.
Чарли признава, че все още не може да се отърве от тютюнопушенето, но работи върху това. Той споделя, че роднините му са развълнувани от неговата трансформация.

„Вече не прекъсвам хората. Не губя неща. Много съм прецизен. И децата ми наистина виждат този супернадежден човек. Те могат да разчитат на мен в това да бъда техен пример. Днес те имат най-добрата версия на баща си“.

Шийн има дъщеря Касандра на 34 години, две дъщери - Сам (14) и Лола (13) от брака му с Денис Ричардс и близнаците - Боб и Макс (9) от бившата му съпруга Брук Милър.