Остават само два месеца до края 2021 г. Това е периодът, в който хората започват да се подготвят за нещо ново. Постепенно приключват делата и целите си, които са си поставили в началото на годината.

Много хора започват да планират нови цели, които понякога изискват малко познания за бъдещето. Свикнали сме с предсказания за предстоящата година от пророци, които всички познаваме, като Месинг, Ванга или Нострадамус. Но какво казват съвременните предсказатели?

Днешните ясновидци виждат 2022 г. като време на голямо пробуждане. Те смятат, че внезапно появилият се коронавирус е предвестник на ново начало.

През следващите десет години ще има много събития. Това е време, което ще ни накара да се замислим за ценностите си, за житейските си избори.

Преди 20 години интернет все още бе нещо ново, а мобилните телефони набираха популярност. Оттогава технологиите са се променили много. Що се отнася до социалната промяна, през следващите 15 години вероятно ще има повече промени, отколкото през последните 60 години.

Съвременният турски астролог Мурат Коюн нарича 2022 г. годината на тежките изпитания, които ще сполетят целия свят.

Друг пророк от Иран, старецът Салман Салехигударза, предупреждава всички за опасностите, които могат да застигнат всеки. Това може да се случи, защото Земята ще започне да отговаря за делата на хората. Старецът е посочил вулканите, които скоро ще се събудят на Изток.

Абигия Ананд, момчето от Индия, което предсказа коронавируса една година преди появата на болестта, прогнозира, че 2021 г. няма да бъде краят на пандемията, тъй като пролетта на 2022 г. ще донесе нови вируси, срещу които световните ваксини срещу коронавирус ще се окажат безполезни.

Превод и редакция: БЛИЦ